Saturday, 29 October 2011

Dedikasi Foto: Untuk Kamu Sepa

Cakcibor.

Ko tau ke cakcibor Sepa?
He he.








Juga akan ada untuk kawan-kawan yang lain.
Tunggu ye..

:)



.

10 comments:

Faaein Talip Roy said...

wah.. pepatung.. tak pernah dapat snap pic pepatung ni..

sepa said...

tengkiu tengkiu tengkiu 29x... hehehe... :)
memang susahdanpayah ambik gambo menatang bergerak. aku pernah cuba ambik gambo lalat. tapi, bukan le guna digital single lense reflex, cuma guna digital camera biasa dalam mode micro - sudahnya aku bunuh lalat tuh, baru dapat tangkap.

gambonya ada kat sini : http://www.flickr.com/photos/hasribinhasfa/3582098780/in/photostream

Water Lily said...

Aku penah snap. Haram x jadi haha..

Ko snap kan aku bunga teratai yek hikhikhik.

tasekM said...

faaein,
mmg separuh nak gila eh menangkap gambor benda2 bergerak nih...?
heh.

tunggu gambar dedikasi utk yu pulak ye yang... :)






sepa,
sama2 bro.

kakakaka.... ko bunuh?
nak tergeliat usus aku gelak!






kak lily,
ko nak teratai eh...?
ok kak.

nak kena terjun lombong nampak gayanyanya nih.

haha.




.

Water Lily said...

Jgn kerana nak dedikasikan gambo untuk aku ko bunuh diri pulak yang haha..

Eh..Nikon Coolpix S3100 buleh dok buat gambo cam ko nih.

Aku penah try gambo patung tu,haram tak jadi pun.

tasekM said...

kak lily,
boleh kak.
cuba ko tgk contoh2 gambor yg diambil kat link ni.
http://www.dpreview.com/galleries/7132377495/photos/slideshow?start=29


.

Faaein Talip Roy said...

hahaha.. memang bagai nak gila snap benda bergerak... wahh.. ada jugak ker? tak sabar nak tengok ni.. hehehe..

tasekM said...

faaein,
ada.
tunggu tau...

:)



.

ereen said...

oh.. cakcibo...

tasekM said...

teh,
bagai nak gila nak menagkap gambornya.


.