Tuesday, 22 November 2011

Obsesi II: Titisan Air

Ya.
Walau aku dah pernah ambil gambar titisan air.
Asyiklah nak ambil lagi dan lagi...

Heh.


Dedikasi Foto: Untuk Kamu Ja A Brainstorm




.

15 comments:

Aku said...

ko meniarap tu tak terjerombam terus ka? eh... ada yang tolong menahan ek?

PUTUBAMBU said...

kita suka gambor ni..

tas...nanti bila2..gi waterfall pulak ye.. hehehe

tasekM said...

aku,
amik gambor ni mana ada meniarap.
separa menonggeng je.

haha.






putu,
waterfall buatan ada la kat melaka nih.
bulih...?

hehe.


.

Aku said...

menonggeng nanti orang ingat nak tangkap katak buat umpan gewang ikan haruan...

tasekM said...

aku,
tak kisah la.
asal jgn ada yg nk join menonggeng sudeyyy...

keh keh.



.

Ja a Brainstorm said...

Terkejut aku.

Terima kasih. :D

tasekM said...

ja,
sama2 bro...

tak ada sakit jantung, kan..?

:p






.

Ja a Brainstorm said...

nyaris...
nyaris gugur depan laptop.

XD

tasekM said...

ja,
haha.

berat tu...

:p



.

sepa said...

canteeeek menarik...

aku ada beberapa cabaran :
1) Titisan air di daun keladi.
2) Titisan air yg keluar dari pili-air.
3) Titisan air mata duyung yg mengalir di pipi.

:)

tasekM said...

sepa,
ko menyamor jadi duyung utk aku bulih...?

nk suruh dino mcm tak sesuai.
dia dugong sesuai la.

kikiki...

hi dino!

:p


.

Aku said...

bluekkksss....

ada jugak yang aku tom-yamkan karang ni...

CiKPuaNLawA said...

yuhhuuu...

salam ...

nape eyh...blog awak tak de dlam blog list saya...

masuk kali ni dah tiga kali saya follow blog awak...

selalunya bila saya bukak esok hari nya..kompom dah tak de dlm list...

sepa said...

ada ka patut aku jd duyung...?! jd kapten jack sparrow, ok la jugak..! :D

tasekM said...

aku,
kikiki....







cikpuanlawa,
lor... ye ke?
apsal bulih jadi gitu lak eh...?







sepa,
haha.

dh ko yg bg idea nk gambor ai mata duyung.
mana aku nk cari duyung..?

:p


.