Friday, 2 December 2011

Cerita Dari Gunung III: Landmark

Terlalu banyak foto dalam simpanan.
Dan tiba-tiba pulak rasa malas nak up load.
Cukup sekeping kot.




Colmar Tropicale - Berjaya Hills
Bukit Tinggi, Pahang.

Tempat yang cantik.
Aku suka.
Tapi bila dah terlalu ramai orang.
Aku rasa: S.e.m.a.k.




.

18 comments:

||alis|| said...

rasa semak tuh sesak dan sendat..

kan kak?

Aku said...

Bukit Tinggi bukan ke ada kat Klang ke?

tasekM said...

alis,
betul.
betul.
tak ada kaitan dgn lalang mahupun hutan belantara.

:)





aku,
ni bukit tinggi pahang bang.
atas sikit dr genting.


.

Water Lily said...

Aku ingta kat oversea td.

sepa said...

masuk kena beli tiket tak.?

tasekM said...

kak lily,
kat bkt tinggi je kak... :)






sepa,
kena.
sorg doblas hengget.


.

-wos- said...

cantik tempat ni kan?
boleh feeling2 kat london.

entah bila la aku nak sampai.

maksud aku, entah bila la aku nak sampai ke bukit tinggi nih.. inikan pulak nak ke london..

tasekM said...

wos,
ala.. ko org kolumpo.
tak sampai sejam sampai wos.
bukan jauh no..

:)



.

AZANI said...

masih ada gegaran tak di bukit tinggi?

haniaiman said...

eeee..cantik beb..LadyD tak sampai lagi situ..lenkali ajak ea..

tasekM said...

azani,
pernah bergegar ke bukit tinggi tu...?








hani,
kalau pi genting... lajak terus pi bkt tinggi eh...




.

ereen said...

macam kat perancis plak
lawa2...


tet....

tasekM said...

teh,
colmar tu mmg berkonsepkan perancis pun...



.

gadisBunga said...

lawo!

buah kedondong said...

tak pernah jejak walaupun dekat dengan rumah...

tasekM said...

gbunga,
dah pergi blom...?






bk,
ko dok mana beb..?



.

Dinas Aldi said...

Cantiknya gambar :)

tasekM said...

dinas,
tempat tu pun best...


.