Monday, 5 December 2011

Fokus Ke Laut






Antara kegagalan aku...





.

9 comments:

AZANI said...

gagal?


tidak...

macam zam cakap dalam kekaburan itu ada seninya...

Aku said...

Fikiran kamu terfokus kot lain kut.. tu ynag kamera pun ngikut...

tasekM said...

azani,
yg ni nampak seni ke nampak hancur..?






aku,
aku sentiasa fokus.
kamera ni yang tak fokus.

nak jugakkkkkkkk salahkan kamera.

keh keh.


.

sepa said...

fokus ke laut.! boleh dpt pulau, kan.? atau mermaid. :p

Dinas Aldi said...

Mesti fikiran tengah melayang ke tempat lain tu. Takpa, cuba lagi!

tasekM said...

sepa,
sekali dugong.

keh keh.







dinas,
salah kamera tu...

keh keh.

:p


.

CiKPuaNLawA said...

salam Cik TasekM...

ala.....
kali ape yang awak post sume tak kuar kat item post saya...
frust sgt...
klu nak tengok awak nyer blog kena tekan kat blog list...
baru tau awak post ape...
emmmm....
sedey...
xdpt view gamba2 yang cantek2 tu...

tasekM said...

cikpuanlawa,
pesal ek..?


.

gadisBunga said...

takpe kak tas, saya paham~ :D