Monday, 26 December 2011

Kering Atau Basah?

Kering.


Basah.


Yang mana pilihan kamu...?





.

14 comments:

Siti said...

aku suka tgk bunga/daun yg basah. nak2 yg lepas hujan...segar dan syahdu je bila tgk.

Ja a Brainstorm said...

basah.

||alis|| said...

nih embun yg share dengan delima kelmarin tuh kan kak? hehe~

btw, saya suka yg basah, terasa segarrrr bugarrrr mata melihatnya. subhanallah!

ereen said...

aku suka yang basah hahaha
lawa nampak titisan air tu..
rase nakframe plak hehehe

Aku said...

Aku nak buat satu permintaan dari ko...



Aku nak foto seekor siput (apa-apa jenis siput) yang basah... pastikan siput tu julurkan kepala dan matanya..

boleh tak?

tasekM said...

siti,
sama la kita...
tapi utk 2 foto ni...
aku suka yg kering tu pesal ntah.






ja,
ok.

:)







alis,
beb... ni bukan embun.
bukan juga air hujan.
ni kesan air yg disiram dek pekerja taman seribu bunga tu..

:)







teh,
aku pun suka gambor titisan air.







aku,
siput basah?
alaaaaaaa... aku nk jumpa siput kering pun ya amat susah tau.


.

sudipVSsenduk said...

rasa mcm nak jentik je kelopak bunga tu...

AZANI said...

dua dua pun cantik...

sepa said...

kering.

*yang basah ada sign 'no smoking'. nanti Dino marah.! :p

Aku said...

Sepa, itu bukan tanda no smoking la... aku syak itu tanda 'no camera' la...

tasekM said...

sudip,
aku rasa nk piat(?) bawak balik.







azani,
tamak la ko bang.

:p







sepa,
perokok tegar tak pernah ada 'perasaan' tgk signboard no smoking pun..

tak gitu dino?

;p







aku,
aku pun tak ingat tu papan tanda apa...
tapi aku syak mmg no smoking la..


.

gadisBunga said...

basah. kompem!

Faaein Talip Roy said...

basah..
nampak fresh..

tasekM said...

gbunga,
ok.

:)







faaein,
ok.

:)


.