Thursday, 22 December 2011

Saya Panggil Dia Sayang



Sebenarnya.
Aku tak ada gambar sedap dalam simpanan.
Aku tepek je  gambar nih...




.

21 comments:

Wak Gelas™ said...

wak pon sukak tengok kucen btafakur jugakkk.... eeeeE wak dh dateng niiii nk komen komennnnn..........

AZANI said...

sayang mi makan whiska kot, cantik bulunya...

Siti said...

sayang.....tido ke?

tasekM said...

wak,
dia tidur tu wak... he he.







azani,
aku bagi biskut kucing cap tesco je bang.







siti,
ha ah sit.
tgh tidur....

kat umah sebelah.



.

sudipVSsenduk said...

nampak segak, ada jati diri & confident...

tasekM said...

sudip,
pompuan tu beb..

:)


.

Aku said...

kucing gay?

tasekM said...

aku,
bukan kot...


.

Water Lily said...

Hujan-hujan 3 warga Afriika aku tu membuta je le.

Asal jaga minta makan ha ha.

pst..pst..buku muka u tu ada muka ke tak? Ko jumpa muka buka aku tak ha ha.

( komen utk 2 entri sebab nak kejor mase)

sudipVSsenduk said...

ooo pompuan rupanya. Mesti kerja askar ni...

tasekM said...

kak lily,
warga afrika?

kah2.

sedap nama.

muka buku aku takde muka..?
mmg koman.

haha.








sudip,
kah2.

nampak sedap eh badan dia..?

:p


.

hanie said...

macam rimo.

sepa said...

ko pggl guru-besau, sayang la pulak.! dia nampak cooool! kan?

haniaiman said...

sayang!!!!!!!!!!awat tdo lagu tu????????????????

tasekM said...

hanie,
kuat menyepak tu.







sepa,
guru besau tu kucing lain la bro.
guru besau tu jantan.
yg ni betina.








hani,
tu you tak tgk dia tidor pesen kaki terkangkang ke atas lagi tu...
nnti aku try shoot masa dia tidur gitu.


.

gadisBunga said...

stail punye tidur ek kucin?

tasekM said...

gbunga,
ada stail yg lagi 'stail'.
nnti aku try amik gambar.



.

haniaiman said...

beb..
haku tggu kamu shoot yg best2 si sayang nih..heheh

tasekM said...

hani,
ok beb.

:)


.

Faaein Talip Roy said...

tapi sedap aje aku tengok..

tasekM said...

faaein,
oh! bagus la kalau gitu..

:D


.