Sunday, 29 January 2012

Komplen Terhadap Diri Sendiri

Aku sepatutnya ambil gambar ini jauh sedikit.
Supaya sarang labah-labah tu nampak lebih besar.
Yang ini nampak kecik no.





Marah kepada diri sendiri.
Dah la nak dapatkan sarang labah-labah sikit punya susah.

Ada peluang tak digunakan sepenuhnya pulak.





Tapi.
Sebenarnya, kan...
Kalau aku berganjak sikit ke belakang.
Pelepush.... Aku masuk tasik.

Dah tasik pulak yang aku nak salahkan, kan...?

Dasarrrrrr....




.

12 comments:

Aku said...

Salam,

Mana pegi lelabahnya? Kamu halau ke?

tasekM said...

aku,
salam.

mmg tak ada la labah2nya.
sarang tinggal kot...?



.

Aku said...

cemana saiz foto ko besar dalam blog ek? ko pakai saiz apa?
aku pakai saiz x-large pun masih kecik berbanding ko punya la..

tasekM said...

aku,
aku resize gambar tu kpd 700x525 then aku select original size.

kalau pilih x-large mmg tak besor gambornya..



.

Aku said...

ooo..... patutla...
kat GBfoto lagi besar... dia guna cara sama kut...

tasekM said...

aku,
blog bunga dia tu ke...?

yg tu sbb dia guna wordpress.
guna blogspot pun bulih juga nk buat.
kena adjust width.
sebesor2 tidak gambornya.
aku pernah cuba.

tapi segala bloglist tu semua tak boleh letak kt side la.
kena letak belah bawah.
tak suka plak aku gitu..




.

Aku said...

weh... che'egu kita dah tuko entry tunjuk langit malam tadi cepat2... hahaha. ko la... bagi warning awal sangat.... kakaka

tasekM said...

aku,
kakaka...

aku cakap yang benor.

dah ko ngajor dia tak habis.
aku kasi habiskan la ilmu tunjuk langit tu.

haha.




.

sepa said...

weh Dino, aku baru mo tanya mana pergi lelabahnya. ko dah tanya.!!!

aku tanya jugak la.

MANA LELABAHNYA.?!

*eh. kejap. entah2 ko SpiderWoman tak.?! :p

gadisBunga said...

masuk tasek pun sesuai ape.

nama pun tasek...eh?

*

gambo lawo kak!

bact. said...

aku nak komplen jugak boleh tak akak?

tasekM said...

sepa,
kalau aku spider woman ko nk kawan dgn aku tak...?

:p






GB,
lawo ke..?
aku rasa mcm tak de jiwa je..

:)






bact,
komplen la...
sila.
sila.



.