Friday, 27 January 2012

Segmen Benda Sedap: Fruit Tart




Aku kalau makan Fruit Tart ni, kot ada orang minta sikit memang rasa tak nak bagi...!


.

17 comments:

Aku said...

OK... aku tak nak minta sikit.

aku nak banyak-banyak.

Boleh bagi?














kedekut...

tasekM said...

aku,
nak banyak pi beli sendiri...

keh keh.





.

Aku said...

Ok.

tasekM said...

aku,
merajuk eh...?



ko comel bila merajuk!

*siku perut sedas*

:p


.

Aku said...

dah...

aku dah dapat. tengah makan ni...

http://fotoblogaku.blogspot.com/

tasekM said...

aku,
menjelejes air liur aku tgk yg ko punya tu...
banyak betul buah dia.




.

Siti said...

tas, buat sendiri buleh mkn byk2. senang je care buatnya. hr2 tgk makanan sedap2 kat blog ko nih buat air liur meleleh je...

tak boleh jadi! wajib hr ni aku bake something ni.

sudipVSsenduk said...

manis, masam, lemak & rangup.. good choice

PUTUBAMBU said...

sama ngan putu..
suka makan cis tart, fruit tart ni..

mmg aku pun kedekut gak!

Water Lily said...

Yuu..ai lapasr ni yangg..!

AZANI said...

sama lawa dengan tart nizam...aku tak tau nak makan ke nak tengok...

memang sah korang telepati..

tasekM said...

sit,
benda sedap la yg aku takut nk buat sbb takut nnti aku syiklah makan makan makan.
cemana nk kurus nih..?






sudip,
suka tak...?






putu,
sama la kita.
tapi aku tak berapa suka makan cheese kecuali cheese dlm kek n tart.
juga yg atas pizza.
itu aku mkn...






kak lily,
seminggu 2 ni aku asyik nk makannnn je kak!
heh.






azani,
kebetulan tu bang...

:)


.

gadisBunga said...

ala. ada segmen ke.

ok. sedap tapi tak menggemukkan. eheh~

sepa said...

kalau buh buah rambutan, nangka, ciku dan belimbing... boleh jd fruit tart, tak.?

:)

tasekM said...

GB,
tak gemuk ke..?
aku rasa macam gemuk je...

hehe.






sepa,
bulih sgt...

aku suka je.

:)


.

gadisBunga said...

tgk gambo je tak gemuk. kalau masuk mulut baru gemuk. kehkehkeh!~


*

tasekM said...

GB,
maka.
kita tgk sahajalah eh...

:)




tapi.
tak tahan la.

.