Tuesday, 3 January 2012

Suatu Petang Di Pantai Klebang



Foto yang aku ambil di suatu petang di Pantai Klebang, Melaka.
Tahun lepas sekitar November kalau tak silap.
Ke Oktober?
Entahlah.
Tak ingat.

Percubaan pertama ambil gambar sunset.

Sejujurnya: Gambar ni tak mencapai piawaian aku.
Ya. Aku memang banyak songeh.

Nanti-nantilah aku pergi lagi untuk ambil gambar.
Bila nanti tu pun aku tak tau la..




.

19 comments:

Aku said...

Alaa.. ko edit je la pakai fotoscape...

tasekM said...

aku,
aku edit gak tu...
sikit.
aku tak suka edit gambar aku sgt.
tak ada kepuasan aku rasa.

ya.
aku mmg banyak songeh...



.

Dinas Aldi said...

Ini pun dah cantik sangat dah..

Siti said...

ini ko kate tak mencapai piawaian? kalo aku rasa dah habis bangga kot dpt ambik gambo gitu. dah abis baik dah bg aku. sekian. terima kasih.

j.u.l.i.e said...

cantik gamba tu,tp biasa la...kita x akan puas sbb rasa mcm ada yg kurang..tp pd sy gmba tu dh ckup cantik..

CAHAYA MATA said...

romantiklah kak.........







*nak nangis tgk "oren" sangat..huhuhu.. :l

AZANI said...

ok je ...tak perlu edit...ke aku buta photo..?


btw.ini time time senja...waktu operasi jin...he he...

tasekM said...

dinas,
gitu ke....?






siti,
aku nak rupa paras awan yang seksi lagi.
perghhh.... tgk aku punya songeh...








julie,
baiklah.
aku cuba la pujuk hati utk terima seadanya...

keh keh.








cahaya,
secara live tak la oren sgt.
tapi dalam gambar nampak oren benor, kan...?







azani,
teringin pulak nk ambik gambor jin.
kalaulah dapat...

kalaulah..


.

ARIPSAMAT said...

Mmg terbaek dr ladang.....

ARIPSAMAT said...

Mmg terbaek dr ladang.....

tasekM said...

arip,
aku ada rasa takut gak tgk gambar tu.
mcm neraka.

haha.


.

Aku said...

Weh.. ko punya tulisan tajuk macam tulisan sanskrit la... aku ingat aku barunak buat, rupa2nya ko dah buat dulu.... kakaka

tasekM said...

aku,
apa ke nama font tu ntah aku lupa...

jap aku check jap.
aku suka font ni ok..

:)


.

tasekM said...

aku,
hah.
mountain of christmas namanya...



.

Water Lily said...

Ah! aku nak sgt snap gombo cam ni.

Pernah juga aku try dengan langit katt depan rumah.

Abg ko kata gila. Kan Magrib ni...hahaha.

Laki aku mmg buta seni.

sepa said...

ye ker tak sampai piawai...

*mungkin... dan kalau bulih, ada yg ini :

1. bebayang matahari atas di permukaan laut.

2. ada nelayan sedang berdayung pulang, atau

3. bot nelayan sedang menghala balik...

4. errr... tu jela kot.! aku suka kat kona tuh ada pasangan bercinta - sgt dramatik... :)

tasekM said...

kak lily,
aku pun teringin nak ambik gambar langit dr rumah aku ni kak...
tapi ko tau la kan...
umah aku ni kawasannya rendah.
jalan raya lagi tinggi.
apa kes...






sepa,
aku mmg banyak songeh, sepa.
tapi menyongeh ke atas diri sendiri tak pe kot kan..? :)

1. bebayang matahari...? pergh.. tak terfikir lak aku. tapi that day mmg tak nampak apa bayang pun...

2. aku kena cuba lain pantai la nampak gayanya. pantai tu tak ada nelayang bang...

3. nnti aku try kat balik2 umbai sana.

4. ko bercinta begitukah..? aku tak pernah.

:p




.

sudipVSsenduk said...

tak pernah dapat tengok matahari tenggelam sbb kena balik sebelum senja, nnti mak marah huhuhu..

errr.. nak request lagi 1 gambo bole? teringin nak tengok pinggang kerengga.. betul ke ramping?

tasekM said...

sudip,
aku ada gambar kerengga tapi banyak noise la.
kalau nk nnti aku bagi..



.