Wednesday, 18 January 2012

Ubat Kuat




Bunga ni.
Kau racik-racik.
Perah limau sikit.
Campur madu kelulut 2 sudu.
Makan 3 kali sehari.

Sesuai untuk orang lelaki yang dah berumur 40 ke atas.
Ubat kuat.












Ok.
Aku tipu.

Keh keh..


.

17 comments:

kucingorengemok said...

makan multivitamin tablet sudah

Siti said...

haha...nakallah ko tas.....


:P

AZANI said...

err ni bunga tunjuk langit?

gadisBunga said...

daun dia buat ubat pecah pecah tumnit kaki. eheheh~

sepa said...

by the time aku 40tahun, bunga tuh dah jadi fossil...

Ok.
Aku tipu.

:p

Aku said...

Sepa,
by teh time aku 40thn, bunga tuh dah jadi fossil... juga.


OK.
Seperti Sepa, aku juga tipu...


=D

.

tasekM said...

kog,
ko makan eh..?
aku tak.
aku tak nak kuat.

eh?

hehehe...






sit,
haha.
kalau tak baca ayat last tu ko ada rasa nk try ke sit..?

hehe.







azani,
bukanlah bang.
ni bunga apa ntah.
nnti la aku tanya gadisbunga tu..







gbunga,
oh eh...?
ni bunga apa ni beb...?
aku tak tau nama...






sepa,
ko bulan 4 ni 40, kan..?

hehe.






aku,
ko pulak bulan 6 ni 40, kan..?

tua eh korang...?
aku gak yg muda.

lalala...



.

ardz marn said...

bunga tu sepasang ke.. satu jantan satu betina..

tasekM said...

man,
ntah la man.
bunga tu pelik.
walau dr satu pokok yg sama, bunga dia lain2.



.

INTAN SAFIKA BINTI KAMARUDIN said...

Kak Tas Pkai Nikon Model Ape ?

tasekM said...

intan,
L120.



.

Seorang Blogger said...

kenapa sebelah lain, sebelah lain? tuang cat purple eh??

tasekM said...

blogger,
dia mmg pesen gitu.
satu pokok, bunga lain2 rupa dan kaler.
deme kacuk la aku syak.




.

haniaiman said...

beb..tu spesis jappanese rose kan..err...portulaca grandiflora sp.
hekhek..aku blajo kos pokok2 dulu.anyway, aku mmg suka pics2 ko.

herizal alwi said...

He...he...he

sudipVSsenduk said...

baru je nak suruh atok aku amalkan...

tasekM said...

hani,
beb...
aku bab2 nama pokok mmg 'cemerlang'.
ko belajar pokok2?
ok.
aku percaya je bulat2 nama pokok yg ko bagi tu..

hehe.






herizal,
:D







sudip,
ko jgn beb.
kang atok mintak bini baru kang...

hehe.


.