Friday, 17 February 2012

Teka Warna




Cuba teka.
Punat Bunga ni warna apa...?




.

12 comments:

hanie said...

ade pepel sikit2..kan
hahahahaha










ngape nampak macam puten jek? hahahahaah..ok bai!!

my360finder said...

dik...
aku nak teka
tapi bila baca
komen kat atas tu
yang bawah tu
aku ketawa
terus jadi buta warna
aku lupa
...haishhhhh

tasekM said...

hanie,
kah kah kah.
jahanam punya hanie.

kenapa la aku mesti berkawan dgn ko ni eh...?






my,
hahaha...

ko jgn terpengaruh sgt kak...

:)



.

sepa said...

merah.?


*err... brape kali bulih teka.?

Mieza said...

Assalamualaikum Tas,

Tak nak teka, nak tunggu orang lain teka kan he he he.

Aku said...

Aku nak teka... aku nak teka....

Aku rasa warnanya pink....


errr.... cer tengok kat sini: http://fotoblogaku.blogspot.com/2012/02/what.html


keh keh

gadisBunga said...

pink kot?

tasekM said...

sepa,
berapa2 kali pun bulih... :)






mieza,
saja la ko mieza... :)






aku,
kah kah.
mmg jahanem buah tu.
aku benci!






GB,
beb...
ko jgn terpengaruh no dgn nizam tu...

:p



.

Aku said...

ko soh teka, aku teka je la... kakaka

tapi yg kat blog aku tu memang pink kan? Kakaka

tasekM said...

aku,
haah.
mmg jahanem.
buah apa tu eh..?

mcm terung.


.

Telor Power said...

aduh melepas aku nak teka pasal jwpn dh keluar kat next entri...takpe lain kali aku try plak

tasekM said...

telor,
ko lambat no...

:D



.