Thursday, 1 March 2012

Gambar Tampal




Aku kalau tengok gambar ni.
Rasa macam gambar bunga merah tu.
Aku 'kerat'.
Kemudian 'tampal' pada background tembok tu.

Sebenarnya tak, ok...
Gambar tu memang gitu.

Ke aku yang berhalusinasi...?
(celah mana datang halusinasi pulak nih....?)

:p



.

10 comments:

Aku said...

yang masih berkudup di bawah tu mesti tengah jeles tengok bunga yang sedang berkembang tu...

tasekM said...

aku,
tak payah la nk jeles.
cepat kembangnya.
cepat juga gugurnya.

tak gitu..?

:)



.

Telor Power said...

sis beri detail boleh? nak try juga buat, nak experimen pada wajah org .

gadisBunga said...

uish. tak semua org boleh buat mcm ni. heheh!

hairul392 said...

Pergh.. Sharp betul..

JD Jen said...

bokeh gila barbie gamba ni!

sepa said...

canteeek ganbar nih, kak.

*buh dlm frem.! :)

tasekM said...

telor,
aku main petik je.
bangsa kamera tak payah setting2 segala...

tapi nnti aku cuba tgk kat picasa histogram.
aku bg details.






GB,
ni kira kebetulan je nih... hehe.







hairul,
tapi background terang sgt kot eh..?







jd,
kamera auto... ha ha.






sepa,
ko semua nk buh frame eh..?

aku framekan gak ko kang..


:p


.

Telor Power said...

TasekM : ok sis...

cis!!! apasal la aku nak follow comment melalui email dah tak boleh utk pop-up comment ni.

tasekM said...

telor,

ss: 1/800s
FL: 23.4mm
f/4.7
ISO: 80

err.. kalau follow guna email tak boleh pop-upkah..?
leceh tu.

:)



.