Thursday, 8 March 2012

Gigit





Ya Encik Zirafah.
Kalau kau gigit aku.
Apa kau ingat aku tak reti nak gigit balik...? :p





Kenapa yang nak emo dengan zirafah pun entahlah...


.

13 comments:

hairul392 said...

Macan kat zoo negara jer

[PCL] said...

hahahaa kena lebih berhati2. slm singgah.

Telor Power said...

hahaha gigit dia balik

Mieza said...

Assalamualaikum Tas,

Alhamdullilah, emo pada haiwan tak rugi, kita melepas rasa, mereka menadah muka...emo pada manusia...sakit rasa dan muka.

Alhamdullilah dah Jumaat pagi di sini. Rasa lebih ceria:)

Mieza said...

Assalamualaikum Tas,
Subhanallah, caption gambar sungguh bermakna samapai tujuan utama i tersasar...
Nak minta alamat surat menyurat kalau boleh untuk projek mini postcode7647, kalau tidak keberatan.
Kalau tak boleh, it's ok small matter :)

Email i: mieza71@gmail.com

Thank you.

j.u.l.i.e said...

larat ke nk gigit zirafah tu balik? hikhikhik

Aku said...

Zirafah ada banyak kuman dalam air liurnya. sekali kena gigit, akan demam berlarutan...mungkin membawa maut


kerana zirafah tak gosok gigi...

sepa said...

susah kan ambik gambo zirafah, sbb dia tinggi sangat. ambik gambo part bawah pun kira ok la.

:)

gadisBunga said...

air liur dia berjejeh2...eeeee!

tasekM said...

hairul,
bukan.
ni kat zoo melaka nih...







pcl,
haha.

thanx singgah bro.






telor,
aku bangsa dendam kesumat.

kah kah.








mieza,
pg jumaat mmg ramai yg ceria eh.. hehe.

ok beb.
nnti aku email eh..





.

tasekM said...

julie,
kasi larat jugak la... :p







aku,
aku gosok gigi.
nak aku gigit..?

kah kah.

:p







sepa,
ambik muka kaki tak nampak.
ambik kaki muka tak nampak.

hehe.






GB,
berpengalaman digigit zirafahkah..?

:p



.

ckLah @xiiinam said...

memang tinggi tahap emonya tu.....dengan zirafah tuuuuu....


:-)

tasekM said...

cklah,
emo tak memasal.

haha.


.