Friday, 13 April 2012

Rama-rama II




Sekali pandang.
Macam ok je foto ni.

Tapi.
Kalau ditenang (tau tenang..? :D) betul-betul memang ada yang tak kena.

Fokus.
Apa barang fokus ke batu lagi banyak daripada fokus ke rerama..?

Puncanya gini.
Mula-mula tu rama-rama tu dah baik punya mendepang kepak.
Time    aku nak tekan    shutter.
Dia pergi angkat ketiak.
Ketiak?
Apa-apalah.

Dasar rerama tak boleh dibawa berbincang...







.

12 comments:

JD Jen said...

mungkin dia rasa angkat ketiak tu pose yg paling hot x?

CiKPuaNLawA said...

batu pon batu la....
cantek pe...

very2 gud moning awak...

Aku said...

akuingatkofokuskatikandalamkolamtu

sepa said...

aku ada cadangan.

*ko tgkp rerama tuh. awetkan. take photo. (tak payah nak bincang dah). 'demokrasi terpimpin'.
...dan (atau, bulih jugak) ko buh lam frame.

:)

Telor Power said...

anggap jer rerama tu latar belakang dan batu tu tu yg modelnya ahahaha...

i like batu tu. nice

tasekM said...

jd,
boleh angkat ketiak.
tapi kena statik.

hehe.







cikpuanlawa,
tapi kita nk rerama tak nak batu... :)








aku,
kalau ke ikan... sgtlah ke laut fokusnya.







sepa,
ko semua nk frame.
aku framekan ko, ko nak...?







telor,
kah.
habis cerita.

haha.



.

sepa said...

tak nak.
aku selalu tengok rerama yg org dah framekan.! :)

Siti said...

Ada satu pantun femes kat trganu pasal rama2. Gini bunyinya ye kak Tas.

Rama-rama cantik ikan keli panjang,
kak tas cantik abang darren sayang.

:-P

tasekM said...

sepa,
ko nak?
nnti aku cuba carikan rerama yg diframe tu...

:)






sit,
ikan keli panjang..?
kah kah.
kelakor pembayangnya tu..

:p


.

Siti said...

Ah ko bayang mende lain la tu.
Dasar..

Keke...

gadisBunga said...

rama2 tu saja nak pedajal ko kak. dia yang salah! kasi lastet skali!

tasekM said...

sit,
mana ada.

kah kah.







gb,
kannn...

kenapa la aku tak lestet dia tu hr..



.