Saturday, 5 May 2012

Anak Orang



Aku sebenarnya tak ada mood nak menembak.
Godak-godak folder.
Jumpa gambar ni.

Gambar anak orang.
Comel.


.

17 comments:

Aku said...

yg kat belakang tu perut dia comel gak...

Telor Power said...

kehkehkehk.....perut.

owh mmg comel budak ni

tasekM said...

aku,
perut ko comel tak..?

hehe.







telor,
aku selalu sangsi.
macam tak larat berlari je.
tapi sungguh.
lari laju tu...


:)



.

Aku said...

perut aku berketak-ketak...

dari atas sampai bawah aku kira dekat-dekat sedozen gak banyaknya...

tasekM said...

aku,
sedozen..?
itu ketak ke selulit tu..?

:p




.

gadisBunga said...

perut tu obvious sgt masalahnya. kehkehkeh!

sepa said...

cool jeh 'Anak Orang' nih.!

dia nak main jugak...!
:)

tasekM said...

gb,
ko jgn.
berjangkit kang... hehe.







sepa,
bila bapak dia masuk padang dia melalak nk ikut.

hehe.



.

haniaiman said...

anak orang...anak ko amna plak beb?..

psssttt...aku ada bunga tuk ko.p carik kat blog aku.

haniaiman said...

#mana..silap plak.

PUTUBAMBU said...

ye..anak org tu comel..

sama comel ngan perut kat belakang tu. hehehe

tasekM said...

ladyD,
aku tak de baby.... huhu.

dh pi tgk dah.
tq bebeh...






putu,
kih kih kih...



.

gadisBunga said...

aku gembira kawan dgn ko kak! :D

Water Lily said...

42..aku masih berharap. Dapat amik gambo anak sendiri kehkehkeh..

Harapan kdg membebankan.

tasekM said...

gb,
tq bebeh...







kak lily,
masih berharap itu bagus.
jgn jd macam aku.
tidak lagi mengharap.

heh.


.

Faaein Talip Roy said...

memang comel lah... =)

tasekM said...

faaein,
mak dia pun comey...


.