Wednesday, 6 June 2012

Cucu Mak No. 5

Emak ada 5 orang cucu.
Bagi aku.
Yang ini paling comel sekali.

Tengok muka dia nih.
Aku teringat bapak dia kecik-kecik.
Adik bongsu aku.

Adik bongsu aku.
Aku yang bagi nama.
Sebab.
Dia lahir.
Beberapa bulan selepas abah aku meninggal dunia.


I_zara Atie_rah.


Aku suka pegang tangan baby. Mulus je.






.

12 comments:

bujal X said...

aku suka pegang pipi baby..rasa nak gigit je~

Telor Power said...

sedap je tidur...

nice shoot ni

j.u.l.i.e said...

tangan baby blom menumbuk sambal...sbb tu mulus...hehehehe..
dia punya kulit montot pon licin...gerammm...ekekeke

eLL said...

semua bahagian body baby macam nak gigit-gigit sampai cedera. hehe.
tak kecewa ke cucu lain dengar statement ni kak?

Aku said...

aku suka dgr baby nangis...

suka dgr sebab aku suka tengok mak bapak baby tu kelam kelibut... keh keh keh

tasekM said...

bujal,
aku takut nk pegang pipi sbb selalu terasa2 kat tangan aku ni ada kuman...

berjerawat kang budak tu... hehe.







telor,
tgh panas tu... tapi kemahen lena.








julie,
kan.
tangan kita kaler kunyit.

keh keh.







ell,
cucu2 lain kenalah terima kenyataan dgn lapang dada.

haha.







aku,
baby menangis ye la mak kelam kabut eh..?
kalau dh besar anak kita.
menangis la.
aku tambah kasi tambah kuat lagi nangis tu.

kah kah.



.

sepa said...

cute eh...

*baby nih, ko jugak ke yg buh nama.?

:)

tasekM said...

sepa,
tak kan la...
mak bapak dia ada.
depa la yg bg.

:)



.

PUTUBAMBU said...

meh pegang tangan aku pulak..

tgk mulus ke idak..

kahkah!

tasekM said...

putu,
ada nak gaya mulus kertas pasir tak..?

keh keh.


.

DrSinga said...

pegang je..
jangan geget yer!!

tasekM said...

drsinga,
kot geget mau mak dia geget aku balik...

:D



.