Monday, 11 June 2012

Donut

Donut Big Apple. Sedap rasa nak fengsan. Lepas makan dan-dan rasa nak pergi joging 10 round.


Ceritanya.
Sebelum aku mencekik donut tu.
Aku pergi ke pasaraya beli itu ini.
Termasuklah 1/4  tembikai merah.
Aku jarang beli sebiji sebab aku tak boleh nak tengok isi dalam.

Masa nak keluar.
Guard   pasaraya tegur.
'Besor tembikai...'.

Pakcikkkkkkkk....
Kot ye pun nak beramah mesra.
Tak payah tegur gitu gaya.

Memang aku ada terfikir nak langgar je dia dengan troli...




.

19 comments:

PUTUBAMBU said...

sabor tas..sabor!

kihkih




*aku ada 1 entry yg terkait ngan ko..scheduled tgh hari ni..

j.u.l.i.e said...

Jco donut pon sedappp...
big apple manis bebenor pada tekakku...
tp ku telan jugakkk..

kalo dh namanya nafsu kann... :)

gadisBunga said...

pakgad tu nak sebenonye. heheh~
*

big apple nyer donat derian terbaik woh!

DrSinga said...

hahahahaaaaaa!!!
berapa tembikai ko Tas??
dua??

tasekM said...

putu,
ok.
aku tunggu.. :)







julie,
aku setuju tu.
kalau pi jusco mmg aku sebat kt situ.
tapi celah maiden nih yg ada big apple.
mmg manis.
betul2x.







GB,
donut durian..?
oh! belum aku cuba.
nk kena cuba juga nih...







drsinga,
tembikai aku mmg ada dua.

kah kah.

ko nk kena langgor dgn troli juga ke beb..?

:p



.

DrSinga said...

HAHAHAHAAAAAAAAA!!!!

Siti said...

aku peminat tegar buah tembikai. setakat suku bijik tu aku sorang je telan. hehehe..

donat2 berhias ni aku tak berapa sgt. manis terlebih katanya. aku ni dah lah 'manis', tambah lg kemanisan donat tu. mau tgh tido kene hurung semut. hahaha....
kenyataannya takut nak makan manis2 sebab history keluarga yg ada 'sweet pee'. Hari tu check, border ko. maka kena berjaga2 skrg.

Aku said...

aku suka tembikai yang tak ada biji, tak payah nak sembur2 biji tembikai...

tasekM said...

drsinga,
ko saja, kannnn....?

:p







siti,
la ni tgh musim tembikai rasanya sit...
merah2.
manis2.








aku,
aku pun..



.

sepa said...

kejap. tembikai. besar. besar. tembikai.

hahaha...

pakguard tak sayang mulut eh...


:)

tasekM said...

sepa,
ko jgn kuat sgt gelak sepa...

aku langgor dgn troli gak ni kang...

:p



.

Telor Power said...

hahahahaha

kalo aku dah lanngor je pakgad tu. buat2 tak sengaja

tasekM said...

telor,
agak2 dah mencungap org tua tu baru mintak maaf, kan..?

haha.




.

eLL said...

donut yang 6 ke 12? hehe kalau 6, 6 round joging and so on.

ade ke tembikainya kecik?

tasekM said...

ell,
donut 6 je.
banyak2 siapa nk makan.. :)

putik tembikai la kot kalu kecik ye dak..?

haha.


.

ch000tz axoera ヅ said...

arrrghhh kaloriii riban² ni!

tasekM said...

CA,
kannnn...

tak bulih mkn dah nih...



.

Seorang Blogger said...

ha ha ha..

hempok jer muka guard tu ngan tembikai, tokleh?

;-)

tasekM said...

SB,
jahanam la tembikai aku..

:D


.