Sunday, 24 June 2012

Light Trail

Jejantas bangsa melengkung. Bila kita duduk tengah-tengah, tripod senget. Nanti la repeat dekat tempat lain....




Tembak punya tembak.
Tengok jam.
Baru aku perasan..

Apa kes dah lebih pukul 11 malam aku masih tercongok dekat jejantas Melaka Sentral nih..?

Lipat tripod.
Balik.



.

16 comments:

Nizam.Ariff said...

alaaa.. undur sikit, kasi nampak pusingan U tu penuh2...

tasekM said...

nizam,
tak boleh la.
aku berundur je sikit nampak tiang.

banyak no tiang atas tu...




.

Daddy Ziyyad said...

kalau nak lebih afdol, jgn kasi nampak railing jejantas tu..dan kalau boleh, lepak kat port/jejantas yg lebih tinggi..

aku ada buat light trails last year, tapi tak upload lagi gambar! gambar pun dah lesap ke mana..hahah

Nah...next projek, just to inspire you...abaikan photoblog aku yg dah bersawang tak update ni..ekekekeke
http://faizfiza7882.wordpress.com/2011/07/07/danga-bay-funfair/

sepa said...

suka tengok korang buat light trail. gambo no.1 best eh.

eh mem, kalo ko tak nak nampak tiang, sila la duduk atas bumbung.! hehehe...

tasekM said...

drdaddyzz,
mmg dah berniat nk pi cari jejantas lain.
dh cuba alihkan tripod.
tetaplah nampak juga.
aku ada ambik gambar kat tgh2 jejantas tu.
tapi sedikit senget sbb jejantas tu melengkung.
maka tripod aku pun senget.







sepa,
ko mmg nk bunuh aku, kan..?

:p

eLL said...

kagumnya.
macamana light trail boleh terjadi. tengah PK nih

gadisBunga™ said...

menarik botul light trail kat u turn. nak tiru gak! :D

CiKPuaNLawA said...

kagum.....

ahhaaa

tasekM said...

ell,
hasil dr long exposure beb..







GB,
tp kontot eh..?







cpl,
jd gadis jejantas aku...



gadis ok.

haha.


.

Telor Power said...

ok memang lawa la...sis ko mmg tahap otai bagi aku.

tasekM said...

telor,
otai tu bunyi tua tau.
tak mo ah...

hehe.

:p



.

PUTUBAMBU said...

cantik....!

tak ngantuk ke dok situ malam2?

sayadankamerasaya said...

kenderaan di Melaka tak menbrek eh!!
takde lampu merah pon!!

tasekM said...

putu,
pukul 11 je beb.
blom la ngantuknya.

:)







drsinga,
kat traffic light tu.
bila belah sana jalan.
belah sinun stop.
tu yg tak nampak merah tu...


.

ASH said...

Cantikkkk....
.
.
boleh buat poskad nih

tasekM said...

ash,
tq..



.