Monday, 4 June 2012

Penat Hujung Minggu

Melaka - KL - Teluk Intan - Kodiang - Teluk Intan - KL - Melaka = Hari ni aku cuti penat.
Hehe.
Sedikit foto dari jurufoto-tak-rasmi.


Setiap kali adik-adik aku nikah aku mesti sedih. Pesal ntah.


Na_zer.


Hus_na.

Yang belakang tu jurufoto rasmi.

Ayam golek pesen meniarap. Lauk pengantin tapi aku makan sekali. Siap ambik kerusi makan depan pengantin. Kah kah.




.

14 comments:

Siti said...

lebih kurang la majlis adik ko ngan adik aku eh? penat kan? tp aku tak sempat nak jamah lauk pengantin. ngidam pulok..kihkih..

tasekM said...

siti,
penat ti.
akulah jurufoto.
akulah drebar.
akulah yg nk buat susu anak (anak-ubi-kayu aku tu menyusu lagi)

keh keh.

happy la tapi...

:)


.

gadisBunga said...

dah boleh amik part time wedding photog dah nih!

pengantin pompuan mcm finalist gadis melayu lah. adakah?

tasekM said...

GB,
bukan.
rasanyalah.

psstt... gadis melayu pun aku tak tgk.
hehe.


.

ch000tz axoera ヅ said...

aik pengantin make up sendiri ke hhehehe

Telor Power said...

menarik part pengantin awek tu tacap2 mekap sendiri

Aku said...

ayam golek meniarap sebab bersopan...

takkanlah nak terkangkang-kiap depan orang ramai...

PUTUBAMBU said...

uishh..sedapnya tgk ayam golek tu..

tapi awat kecik yek?

kalau buat ayam besar..lagi tempting kot...

dan lagi lamalah ko duk ngunyah depan pengantin tas...hehhee

tasekM said...

axoera,
dah habis majlis masa tu.
mak andam pun dh balik.

:)







telor,
aku suka ambik gambor yg jurugambar rasmi tak ambik.. :)







aku,
selalu menonggeng, kan..?

hehe.







putu,
kecik ke?
sekor sepinggan tu..


.

bact. said...

aik.. mai kodiang awat tak habaq.

kodiang kat mana kak?

amn said...

malam ni aku dapat scroll sampai ke dasar...
salam dan selamat pengantin buat mempelai moga mendapat rahmat dan berkat Ilahi...

Aku said...

ayam golek kalau menonggeng nampak buruk kut...

sepa said...

baju melayu kaler pink. cam bang jib eh. :p

*menarik angle ko tembak. cer tembak lalu celah2 pulak. :)

.

tasekM said...

bact,
dekat2 hiway sana nu...







amn,
amin.







aku,
kalau masak sekor2 selalunya org hidang menonggeng, kan..?







sepa,
celah2..?

aku takut kena siku je sepa...

:p


.