Tuesday, 17 July 2012

Mendongak Ke Langit



Antara perkara yang aku tak akan, tak akan, tak akan buat....





.

20 comments:

sepa said...

ngeri eh kalau tali terputus... hehehe

agaknya ko gayat, tak?!

sAyA said...

aku nak..
kalau tandem lah..
tapi kesian lak siapa yang nak men-tandem dengan aku tu lak..
pekak tinga dia dengo aku jerit!!


nice shot tas..
kat mana ni?

sudipVSsenduk said...

kalau ternaik dalam mimpi camana?

Nizam.Ariff said...

eeuuwww.... pantang aku tu!


*jap, nak check ada ke dah hilang*

Daddy Ziyyad said...

kalau dibayar RM1000? keh keh keh

tasekM said...

sepa,
sebab masalah gayat tu la aku tak nak buat.
naik bangunan tinggi pun dh geli2 rasa tapak kaki aku... inikan pulak nk terjun..?

kirim salam... :)








saya,
kat karnival udara.
batu berendam air port, melaka.








sudip,
aku syak... bila bangun tu.
tilam basah.

kahkah.








nizam,
apa yang hilang bang...?

hehehe... :p









drdaddyzz,
tak cukup ok, seribu.
sejuta aku pikir 2 kali.

hehe.



.

Siti said...

aku berani je buat benda gini tp takut salah landing je.

tasekM said...

sit,
bagus ko ti...
aku tahap takut bebenor nih...




.

gadisBunga™ said...

daddyZZ nak bayo seribu je???

hoh!

haniaiman said...

haku pong!

sepa said...

nak tanya lagi. naik sampan, perahu, biduk, kayak... ko gayat jugak eh.?!

the malay male said...

saya gayat ketinggian..confirm takkan buat jugak

Telor Power said...

sky dive...best la...
teringin tapi bajet takde

tasekM said...

GB,
mana cukup, kan....?

hehe.








ladyD,
kita serupaaaaaaa...








sepa,
yang tu aku tak gayat.
aku mabuk.
rasa nk muntah...








malay male,
sep sikit...








telor,
mahal eh..?
aku tak pernah ambik tau..

:)



.

PUTUBAMBU said...

err..samalah ngan aku..
aku ni dah le phobia tempat tinggi2 ni..

sokmo rasa nak jatuh!

tasekM said...

putu,
akau kalau kt tempat tinggi rasa geli2 je tapak kaki...



.

Syed said...

Me pulak roller coaster. And now, plus yg ni gak :)

tasekM said...

syed,
kalau aku.
dr takde sakit jantung.
mau dapat sakit jantung terus terkapai2 kat atas tu...





.

Faaein Talip Roy said...

buatlah. rugi kut tak buat.

tasekM said...

faaein,
oh! tidakkkkkk...



.