Monday, 2 July 2012

Teluk Intan Dan Gua

Ini Teluk Intan. 



Malam-malam memang ramai yang bersenang-senang.
Nak buat graffiti tanpa nampak manusia di belakang adalah agak mustahil.
Tak kan nak tunggu jam 4 pagi kot...?
Tak koser.

Dan.



Ini gua.



Kenapa yang vontot nampak macam ada kampit beras tu pun gua tak berapa paham...

Gambar memang suka menipu..!
Dah gambar pulak yang gua salahkan.



.

21 comments:

PUTUBAMBU said...

cantik kan lampu yg tukau2 kaler kat menara tu..

*awat gambor muka tak nampak habis?

Nizam.Ariff said...

uikk!!... ada gak yang lepak kat jam tinggi tu ala-ala kat KLCC eh... hahaha

hmm.. bila la aku nak boleh belil speed light gaya gitu tu...

Daddy Ziyyad said...

saya nak gi menara senget tu..kena gi situ on weekdays, kul 12am kot tak ramai org..

kampit beras? wakakakaka

tasekM said...

putu,
sbb aku pandang kamera.. hehe.








nizam,
ada sgt.
naik ronsen aku pun ada.

tau ronsen..?

kehkeh.








drdaddyzz,
ko jgn gelak sgt doc!

:p


.

Tijah said...

lama tak jumpa kau. nampak bontot pun jadilah buat pelepas rindu. hahaha

tasekM said...

tijah,
kahkahkah.

tgk la tang lain kot nk lepas rindu pun...
aku benci ko jah!

:p




.

sepa said...

kejap. nak tanya.

yg light graffiti tu... sepertinya menara tuh roket yg nak berlepas eh.!

:)


...

gadisBunga™ said...

kelas la light graffiti ko kak!

hajiMete said...

beg kamera tu berat sangat akakk tu yg senget pinggang kannns.. ehhhee

JD Jen said...

Gamba atas: Fuhhh! Bergaya sungguh!

Gamba bawah: Fuhhh! Bergaya sungguh!

sayadankamerasaya said...

ayunya Lu berbaju kurung!!!!


Wa suka light graffiti ituuuuuuuuu

kucingorengemok said...

oi si gemok! (sebenarnya aku berbelah bagi nak tulis gemok ke tenok)

keh keh keh... ko tak marah kan? ko sayang aku kan? :D

tasekM said...

sepa,
kebetulan.
tak niat nk buat gitu.








haji,
kahkah.

mana ada berat bang...








jd,
fuhhhh...!

(aku tiup ko jd)

:p








drsinga,
kalau aku beliak2 mata ko agak2 ayu juga tak...?

kehkeh.









kog,
hoi kurus!


tak marahhhhhhhhhhhh.....
sygggggggggg sgt!


*mata ke atas tangan dia dada*


.

gadisBunga™ said...

ko tak reply komen aku kak? majuk ah!

tasekM said...

GB sayanggggggggggg,
sori.
aku tertinggal.
akak ko dh tua.

hehe.




tq honey.
ailebyu.

:)




.

Telor Power said...

ingatkan tadi kat Italy kehkehkeh

tasekM said...

telor,
italy2 jgn sebut.
sensitip.

:p



.

Yunus Badawi said...

GB pun pandai nak majuk skrg sbb ko tak balas komen? ish ish ish.

tasekM said...

yb.
adek manja aku tu..
biasa laaa...



.

hairul392 said...

Macaman nak buat teknik tu..?

tasekM said...

hairul,
nnti aku post satu n3 khas eh..



.