Monday, 13 August 2012

Tak Ada Semangat



Apa semangat pun tak ada.
Semangat nak raya tak ada.
Semangat nak kemas rumah tak ada.
Semangat nak buat kuih raya tak ada.
Semangat nak menembak pun tak ada.
Apa masalah sebenarnya pun aku tak tau...

Heh~



.

21 comments:

CPLUmiYGKiuT said...

cantek jugak gambo dalam tak semangat tu ....

Selamat hari raya ....

nnti klu ade semangat buat open house jgn lupe jemput saya yee.. ahaha....

kucingorengemok said...

sakit mental kot... aku pun takde rasa nak raya, dah penat puasa rasa cam nak tidor je 1 syawal, kenapa la masyarakat tak memahami jiwa aku? hehe

tasekM said...

CPL,
gambor tu aku ambik masa bila ntah.
lama dah tu...







KOG,
ko pun mental gak eh..?

hihihi...

:p



.

doc said...

aku pun..

tak de rasa nak raya..
makan kukis raya nak tapi.

tasekM said...

doc,
kan...

masalah betul.
ada ubat tak...?

kehkeh.



.

Nizam.Ariff said...

aku...

aku tak semangat nak teruskan kehidupan sebegini...




huuhuhuhu

eLL said...

saya tak semangat lepas raya sebab gaji lambat nooo. nasib baik turn tahun ni turn saya, semangat la sikit

sudipVSsenduk said...

kus semangat budak ni...

gadisBunga™ said...

sama.

nak keje, raya dah dekat.

nak raya, baju tak beli lagi.

isk. mana gi semangat ntah..

tasekM said...

nizam,
ko pun tak semangat jugak...?
ramainya tak semangat nih... huhu.








ell,
aku nk balik raya pun tak semangat cemana ni beb...?

alahai...








sudip,
ko nk kata aku gemuk eh...?

:P



.

tasekM said...

GB,
ko pun tak semangat jugak beb...?

penyakit berjangkit barangkali nih.




.

ARIPSAMAT said...

semangat tu tak hilang...cuma dia main sorok2 kejap...nanti bila dah kena gaya + izin yg Kuasa...timbullah balik...ayat sedap hati sebab tgh tak semangat jugek...huhuhu

doc said...

choppp...
cantikkkkk ray of light kauuuu!!!!!!!!!!!

jeles!!

tasekM said...

arip,
semangat hilang juga rip...?
aku baru nk mintak sikit semangat ko.
huhu.








doc,
kebetulan that day aku usung kamera.
dapat la.
ko tau dak.
hampir sebulan aku tak menembak.

apa kes..?



.

sepa said...

pelik kan tahun nih? macam tak semangat jeh...

ko dah sopingraya.?!

ASH said...

Laaaa...
.
.
.
pulok!!

Raya buat tema tak tahun ni?
Aku hantar email..

moh ikut aku pegi rumah mak...
.
.
.
nak suruh cabut bulu ayam!

tasekM said...

sepa,
ko pun sama..?
penyakit la aku syak...

dah la sikit2....








kak ash,
kakak.
jika ada kelapangan saya pasti sampai.
InsyaAllah.


.

ereen said...

virus baru kak...
virus tak semangat... hahaha..
aku pun tak semangat jugak lah hahaha
raya ni untuk anak2 je lah...
sebab deme puasa bersungguh....
tapi makan kuih raya di bulan ramadhan sangatlah bersemangat....




kah kah kah

tasekM said...

teh,
kuih raya di rumah aku dah nk habis dah.
itu je kitorg cekik hari2.

haha.



.

Faaein Talip Roy said...

cantik pic tu.. siyes..

tasekM said...

faaein,
mcm tak der soul je beb... huhu.



.