Monday, 3 September 2012

Layan Bokeh #1

Jangan layan jari aku yang kuning-hujung-sebab-makan-kopok-ayam-lepas-tu-jilat.
Pengotor eh...?
Tak la sangat.
Darurat.
Keh keh.

Sila layan bokeh.
Jari tu cuma modal fokus kamera sahaja.



Bokeh lampu yang banyak di Fun Park.


Buruknya jari aku. Orang rajin memasak la kata.... Lalalala... :p




Nanti aku sambung bokeh #2.
Dengan modal fokus yang lain pulak.
Tak la nampak gila sangat ambik gambar jari sendiri...



.

23 comments:

Dr Singa said...

pissss !!!
shantekkk bokeh hang beb!!

kalau bokeh tu bentuk lev-lev ..
laaagi cun

ko masak apa Tas ? air?

tasekM said...

drsinga,
bokeh asli je tu beb.
bokeh lev2 mcm ko tu aku tak ada la mende-alah tu.

masak nasi tomato.
amacam kenyataan?

kahkah.




.

Faaein Talip Roy said...

wah.. akak TM kita ni..

cantik bokeh!.. betul kata dr singa tu.. try buat bokeh luv pulak..

mesti cun...


arrgghhh... jelesnya tgk orang ambik gambar bokeh ni...

tasekM said...

faaein,
nnti la kita beli bokeh kit tu dulu eh... :D










drsinga lagi,
beb..
pehal aku tak boleh komen blog ko nih..?




.

j.u.l.i.e said...

org kata kalo jari x lawa, maknanya org tu rajin buat kje rumah...kalo jari lawa org tu pemalas....kehkehkeh...

btw, bokeh tu lawa.

CiKPuaNLawA said...

santheekkk....

gadisBunga™ said...

lawa bokeh.

kite pandai masak nasik ayam. lalala... ;D

Nizam.Ariff said...

macam bagi isyarat ' bak rokok sebatang..'

nak rokok se..? keh keh keh.

tasekM said...

julie,
aku mmg rajin... keh2.







cpl,
mekaceh...








GB,
kita percaya... :)








nizam,
tak nk aku mintak rokok kat ko.
ntah hape2 rokok je ko bagi kang...

aku nk rokok daun.

:p



.

Telor Power said...

fuyooo...bokeh dimalam hari. pinjam lens ko kak TM

en_me said...

hi TasekMe tuu.. tetiba me teringat pesanan orang dulu2 kata anak dara takleh duduk lepak2 depan tangga rumah.. ahhhaaa

PUTUBAMBU said...

tas...
jari tu..kena kuning sikit lagi baru best...

kehkeh..

cun..cun bokeh hang!

tasekM said...

telor,
ko geng canon.
mana ngam.

hehe.







me,
takut lambat dipinangkan..?
aku dh kawen ok..

:p








putu,
tunggu makan super ring la baru kaw2 punya kuning..

:D



.

Nizam.Ariff said...

huh!
mana sepa nih?

sudipVSsenduk said...

tak reti nak komen pasal bokeh..sob sob

nasib baik ko ada jari dik... senang nak sarung cincin

bact. said...

bokeh tu apa?
bah kut teh ka?

tasekM said...

nizam,
rindu eh...?

dasar gay!

:p







sudip,
ada cincin pun tak pakai la pulak kak...
dasar tak berapa perempuan eh...?

hehe.







bact,
ko nampak lampu bulat2 kat belakang jari aku tu..?
tu la bokeh namanya...

nak tau lebih gugel ye adek.. hehe.


.

bact. said...

tahu la kak.

saja je. dah lama tinggal bidang potograpi neh. main instagram dah la pakai BB. kakakak

tasekM said...

bact,
cisss... berdosa menipu kakak tau.

:p

aku tak de BB.
silalah hadiahkan...






.

sepa said...

weh Dino, ada apa ko seru nama aku...???!!!

tenet sini slow nar, baru jeh dapat bukak ni ha...

*ooo gambar jari. tengok dari jauh ruper renab eh... eheeem.! seksi jari. :D

oya, cantik bokeh. :)

tasekM said...

sepa,
ko dua ni ada apa2 eh..?

:p




.

amn said...

ok, tq...dah faham...

tasekM said...

azani,
sama2...

:)


.