Wednesday, 10 October 2012

Catatan Pada Tiang



Oleh kerana ada catatan itu.
Aku pandang juga atas kerusi.
Manalah tau kot-kot memang ada air dan jambu.

Kah kah.
Kalau ada pun... Takkan la kita nak makan, ye dak..?




.

10 comments:

bujal X said...

kalau aku makan je tas~~free tu~~

Dr Singa said...

sib ada gak lagi kerusi tu kat situ!

sepa said...

dalam maknanya tuuuu... :D

Daddy Ziyyad said...

vandalism berhemah..~haha

Nizam.Ariff said...

'air' dan 'jambu' yang dabel meaning kut...

amn said...

air tu aku tak sure
taoi jambu ni maksud cun giler...slanga trash...

Telor Power said...

sebenarnya ia ada tapi mungkin ko tak nampaknya dgn mata kasar sis

hihihihi

Wak Gelas™ said...

kalo kat singapore conteng2 gituu denda SGD300.. silap2 masuk lokap.. kalo nasib X baek leh dpt 5 kali sebatan.. tASEKMe NAK? ahhaaa..

tasekM said...

bujal,
tak takut basi ke..? :D








drsinga,
kerusi kayu.
berat gamaknya nk angkat.









sepa,
ada makna lain eh...?
aku paham satu makna je.
iaitu makan dan minum.
haha.








drdaddyzz,
ada macam2 lagi yg budak2 conteng... heh~









nizam,
aku tak terfikir dabel pun sampai la komen2 korang... suci kan aku...?

:D



.


tasekM said...

amn,
kalau jambu yg tu aku paham.

:)








telor,
hah! sudah...








wak,
wakkkkk... 2,3 hari ni baru aku perasan yg Wak adalah Me.
haha.

aku ingat org lain...

:D



.