Tuesday, 2 October 2012

Lagi Dan Lagi



Saya demam lagi.










Kenapa asyik nak demam je nih?
Tak faham sungguh...

Heh~


.

15 comments:

gadisBunga™ said...

akak perlukan vitamin C! meh beli kat saya meh! :D

*

lawo gambo mendealah tu berbackgroundkan bulan. :D

Dr Singa said...

melaka jerebu kah?

Dr Singa said...

mendealah tu ferris wheel kat fun fare kah?

sepa said...

gambar2 dalam criter Batman.! canteeek tu...

PUTUBAMBU said...

tas..gi ambik darah ler..

sudipVSsenduk said...

maka berguguranlah dosa2 kecil...

j.u.l.i.e said...

antibodi x kuat nih...

my360finder said...

beb...

anak ko nak dapat adik kot...aku syak je

jagi diri dik ya..
rajin rajin makan ubat

tasekM said...

GB,
ada org kata mkn vit C nnti ko asyik nak makannnnn je.
betul ke eh..?






drsinga,
takde plak nampak jerebu.
tapi that day aku ada pi menembak.
gambar semua kelabu.
jerebukah..?

tak pasti la aku...







drsinga lagi,
ye bebeh..







sepa,
seram tak..?
hehehe...







putu,
macam nk kena juga nih...
dah berminggu2 nih.
ok.
demam.
ok.
demam.

heh~



.

tasekM said...

sudip,
ye.
saya banyak dosa... huhu.








julie,
ye la.
dah tua la kata...








my,
takde maknanya kak.
bendera tgh berkibor.

haha.


.

Nizam.Ariff said...

virus jenis apakah itu?

tasekM said...

nizam,
virus penghapus dosa la aku syak...


.

Woofer Storm said...

minum ubat ye^^

Telor Power said...

bulan malam semalam dan malam ni cantik. tghari tadi dlm kul 2 lebih matahari pun cantik ada rainbow ring kat matahari mcm bulan penuh ada linglaran halus


siyes

tasekM said...

woofer,
rasa mcm baby lak nk kena minum2 nih... hehe.

ye.
ye.
baik..
baik...





telor,
ko ambik gambar tak...?



.