Wednesday, 3 October 2012

Perasaan

Gambor tak ada kaitan dengan cerita.


Hari ni pergi klinik.
Masa timbang berat.
Berat aku turun 1 kg.
Pada hal.
Hari ni aku rasa macam gemuk sangat.

Ada hari.
Aku rasa macam aku kurus.
Tapi bila timbang.
Haram tak turun pun berat.

Kah kah.
Aku benci betul bila dimainkan oleh perasaan sendiri bab-bab berat badan nih....



.

19 comments:

kucingorengemok said...

sila beli timbang baru

tasekM said...

KOG,
bila timbang kat klenet tu berat aku turun mula la rasa penimbang kat klenet tu maha betul...

aku tumpang timbang situ je la...

kah2.




.

Dr Singa said...

Suruh Dr kat klenet tu beli timbang baru

tasekM said...

drsinga,
timbang dia nampak meyakinkan.
kemahen besor.

tapi yg digital lebih tepat eh..?




.

Daddy Ziyyad said...

suruh klinik tu calibrate penimbang dia

Nizam.Ariff said...

cuba ko berendam dalam kolah mandi lepas tu cuba kira berapa jumlah air yang disesarkan dari kolah.

tasekM said...

drdaddyzz,
agak2 dia layan tak..? :p







nizam,
dah gitu pulak kaedahnya...?
ko ni kannn..




.

CiKPuaNLawA said...

take care...

tension ke tahap gaban... hilang lagi jadi follower blog nih...

hahahaa.... mmg tak de jodoh gamaknya...

p tak pe...

gugel jer boleh jumpa...

Kay said...

Kak... blog lagi satu terabai nampaknya...

tasekM said...

cpl,
ko tumpang je bloglist siapa2 beb.. hehe.







kay,
tu la tu...
dah macam tak sayang blog, kan..?

haha.



.

alif-mikail said...

dekat sini hupdate..

gitulah dah ada yang baru.. yang lama diabaikan..

alif-mikail said...

hoyeee koi laa orang yg ke 16000 view page ni..

dapat hadiah rempeyek sebalang dak?

tasekM said...

alif,
aku dah kurang bicara.
tak tau nk taip apa.
kat sini aku buh gambar je.

hehe.






alif lagi,
16000?

kasi up sikit lagi.
aku bagi cencaluk sebotol.

heheh...

:p



.

sepa said...

ada ketayap kat pagar ar. selain dari guna timbang, bulih jugak guna ketayap tuk ukur berat badan, kan.?! eh. kejap. kalau berat badan bertambah, kepala pun mesti ikut bertambah besar.! eh. konpius aku.

o ok. gambar tuh takdak kaitan rupernya. hehehe

gadisBunga™ said...

saya turun 100gm je. terus nak beli penimbang baru!

Telor Power said...

kahkahkah terasa klakor baca entry ni

tasekM said...

sepa,
kalau ukur kepala belah atas aku syak tak relevan.
tapi kalau ukur bawah dagu... iye...

hehe.







GB,
hehehe... beli... beli... :p








telor,
ko jgn gelak nho.
terguris nih..

kah2.


.

Telor Power said...

ok dah tekup mulut dah dgn tangan

tasekM said...

telor,
;D


.