Monday, 5 November 2012

Hari Ini Isnin




Saya cuma nak senyum.
Senyum.
Dan...

:)





,

20 comments:

Dr Singa said...

jatuh naturallly ke ..ko letak manually kat tengah tu..?

tasekM said...

doc,
naturally gugur.
cer komen sikit foto aku nih.
aku rasa aperture terlalu besar.
setuju tak beb..?



.

Daddy Ziyyad said...

motif?
memang byk eh stok gambar..bahahaha

the malay male said...

ada seni

Nizam.Ariff said...

eve...

kalaulah bunga tu jatuh kat simpang tiga tu..

eve..

Tijah said...

Intan ku kesepian...

Lady Windsor said...

Aku selama-lamanya suka bunga dik!

hanie said...

semalam isnin.

ai demam.







.
tsk. T.T

eLL said...

isnin nyaris ku tidak ponteng. huhu

tasekM said...

drdz,
motif nak buh gambar tapi tak tau nk cerita apa.
haha.







malay male,
terima kasih.







nizam,
kalau jatuh kat simpang 3 tu kenapa adam... eh! aaron... eh! dino... eh!!???

hehe.







tijah,
aku cuba nk sembunyikan 'sepi' foto tu dgn n3.
rupa2nya ko dapat gak kesan, kan..?

jenis dalam juga penghayatan ko ni jah... :)







LW,
kita sama kakak...







hanie,
kesiannya adekku....


.

tasekM said...

ell,
dah kenapa pulak beb...?

:)


.

eLL said...

isnin kan hari kemalasan, dah ada niat tak nak datang koje...

sepa said...

hari isnin Dino bersopan yer.!!! :D

*oya, hari ini Rabu, aku keliru.!

gadisBunga™ said...

aku suke gila gambo ni kak.

Nizam.Ariff said...

nota buat sepa,
sopan mendenyer...
aku maksudkan, kalau bunga tu jatuh kat 'simpang 3' garisan tu, dah macam g-string lak aku tgknya...
Tazs je yg tak faham.. keh keh keh

sudipVSsenduk said...

ambik gambo bodo-bodo pun nampak cantik nak mampos... benci

sepa said...

nota buat Dino,

uishhh, ko bulih nampak g-string.
ko memang ganassss, beb.!

*Tasz takkan paham, mgkn sebab dia tak dak g-string ar...

.

tasekM said...

ell,
bulih je.
sila kawen dgn big boss.

hehe.







sepa,
6hb tu selasa.
bukan rabu.
teruk ko punya keliru eh..?

:p







GB,
tq beb..








nizam,
tgk...
tgk...

ko mmg la kaki men-tak-suci-kan n3 aku.
sampai ke g-string perginya...

:p







sudip,
aku pun 'benci' tgk gambor ko kak..

:p







sepa,
mmg tak ada sepa...
tak sesuai dgn jiwa aku g-string tu...
sikit benor kainnya.

kah2


.

Telor Power said...

bunga....apa nih?

tasekM said...

telor,
bunga kaler putih yg banyak kat kubur tu.
yg ni pink tapi.

kemboja rasanya.



.