Monday, 26 November 2012

Rama-rama Di Luar Pagar



Aku kesian tengok blog aku yang satu lagi tu.
Sebetulnya.
Bukan aku tak nak  up date.
Cuma.
Aku dah makin kurang cerita.
Makin kurang bercakap.
Makin diam..


.

22 comments:

gadisBunga™ said...

hai rama-rama. tumpang terbang, boleh??

Dr Singa said...

buah cempedak ado?

Nizam.Ariff said...

Butterfly effect...
satu teori, angin yang terhasil dari kepakkan sayap rama-rama pada akhirnya boleh menyebabkan ribut taufan...

hanie said...

*jolok kak tasik gune kait moktan*

tasekM said...

GB,
mcm seronok je bulih terbang, kan..?







drsinga,
buah cempedak kat pasar je ada beb.
balik pagor tak ada.







nizam,
benarkah?







hanie,
ah! kalau dijolok pun bukan bulih dimakan.. :D


.

Daddy Ziyyad said...

Memang susah juga nak maintain dua blog ni..ni utk saya la..sebab fotoblog saya tu pun, dah lama tak update..hahahaha..padahal, melambak gambar saya tembak masa gi ostolia, gi indon, gi jalan2 dlm malaysia....saya pulak jenis yang suka menulis...

Tijah said...

ni la dia contoh...habis madu sepah dibuang.

kikiki

Faaein Talip Roy said...

makin kurang menaip sebab selalu sangat menembak..

takpe kak TM.. mana2 pun daku tetap sokong.. hehehe..

eLL said...

kak,
nasib baik saya masih setia pada yang satu. yg satu pun liat kak oiii.

hihi

CiKPuaNLawA said...

putih dan hitam..

suci dan noda..

baik dan jahat...

ehh.. silap blog... ingat blog nizam tadi...hehehe...

ape2 pon rama2 selalu je duk dalam perut saya..tak kira waktu...

sepa said...

diam. diam diam berisi. :)

*putih rama-rama itu, ada sikit corak hitamnya.*

Nizam.Ariff said...

Umpama rama rama mencari madu,
Zahirnya nampah manis, sedap mata memandangnya
Tetapi yang cantik manis itulah yang rapuh
Serapuh sayap rama rama

Ya, ko sentap bila aku tulis bab madu madu nih, aku minta ampun jika terasa....tapi... ko bukan peduli apa dengan ampun aku, kan? Hahaha

amn said...

dah baik demam?

alhamdulillah

sunyi masterchef bila che lah tersingkir


tasekM said...

drdz,
aku tak ada apa nk tulis.
hidup aku membosankan...








tijah,
ko pun sama eh jahhhh... :p








faaein,
menembak pun dah makin kurang nih... huhu.







ell,
kannnn... tapi blog aku tu tetap ada yg rajin dtg jengah.
rasa bersalah pun ada.


.

tasekM said...

CPL,
aku pun sama.
padahal bukan kita mkn rama2 pun, kan..?

kah2.






sepa,
diam2 isi lemak ada la sepa...

:D







nizam,
ah! ko tu... manjang la mintak ampun.
lepas tu.
tak sampai setengah hari...
ko cari hal balik dgn aku, kan...?







azani,
kannnn...
tak ada seri dah...



.

ASH said...

hehehehe.
.
.
.
.
errr...
kitaran hidup rama rama aku ajar kat tadika...
.
.
.
boleh buat bandingan dengan hidup manusia.
.
.
.
sama jer semua.
KITA MAKHLUK.

tasekM said...

kak ash,
benar...



.

Lady Windsor said...

ko hapdet la..akak baca tau..

tasekM said...

LW,
sempat ke kak..?
ko kan bz... :)



.

tasekM said...
This comment has been removed by the author.
Lady Windsor said...

baca org punya sempat la dik..cuma aku punya sendrik jer tak sempat nak hapdet..ekekek

tasekM said...

LW,
aku pulak ada penyakit malas.
haha.


.