Thursday, 22 November 2012

Tersadai



Demam.









Lagi..
Heh~


.

19 comments:

Nizam.Ariff said...

demam... rasa2nya tak sampai sebulan ko demam hari tu...

kena sampuk kah?

tasekM said...

nizam,
tu la tu...
pesal eh...?
ada kuman malaria ke dlm badan aku nih...?



.

Nizam.Ariff said...

kalau malaria, badan ko jadi macam enjin kereta 2 piston pada hari ke-3... gegar2.
aku pernah kena malaria...

tasekM said...

nizam,
masa demam kat vietnam tu mmg bdn bergegar.
siap menangkap sendi.
then.
demam sblm ni pun bergegar gak.
but.
this time tak de lagi.
jgn la mlm kang bergegar pulak...



.

Tijah said...

tu macam dalam pantang tu.

tasekM said...

tijah,
ko jgn sebut pantang2 jah.
aku sentap.
kah2.

aku bila demam kaki aku sejuk la jah..




.

Siti said...

hehehe..tulah kan dah ckp ko ni mcm baby. baby kan selalu demam bila bertukar bulan. ko demam nak tumbuh gigi kot ni...

kehkehkeh...

tak pon ko ada terkehel atau terseliuh. stengah org boleh demam atau keluar ruam kat badan.

tasekM said...

siti,
baby kan ti... baby tua.
kah2.

smlm aku ke hulu ke hilir.
lepas tu belah petang anak2 aku (anak aku ada 3 ye ti... hehe) ajak pergi tasik.

asal lasak sikit je mula la nk demam.
ni aku dh belasah panadol nih..


.

sepa said...

aku pernah kena demam yg kejap datang kejap hilang camnih. lama dulu. aku bawak jumpa sorang bomoh yg jugak tera urut2. dia urut2 kat tulang belakang (yg tengah2) dan belakang lutut... katanya, pengaliran darah tak lancar.
sekadar berkongsi. :)

tasekM said...

sepa,
barangkali ye juga kot.
nnti la aku try berurut.
asik demam je kan...?
penat pulak aku rasanya.. heh~



.

sepa said...

eh. try la. aku doakan semoga ko cepat sembuh. :)

gadisBunga™ said...

lawa stokin!

ASH said...

ater...kalau dalam pantang pun aper ler salahnyer..
.
.
.
.
.
.
hihihihi...
.
.
ajer nyerrrr...

tasekM said...

sepa,
tq sepa...







gb,
bulu tebal.
aku suka.







kak ash,
sbb teringin tak dapat2 tu yg sentap... huhu.

ko tau kak.
aku. tijah. kog. siti. lahir tahun yg sama.
dan kami sama2 kurang anak.


.

eLL said...

macam panjang giler kak akak

tasekM said...

ell,
takde maknanya ell... gambar mmg menipu..



.

amn said...

semoga cepat sembuh...kalau rajin try 100 plus yg tak sejuk .
nak lagi power rebus ketam, minum airnya.

ASH said...

KOG bukan ke 5 anaknya???
.
.
.
.
ker aku yang salah faham ni?
.
.
.
( garu garu garu garu kepala!!)
.
.
.
apa apa pun...rezeki dari Allah..
ada yang lebih duit, kurang anak..
macam aku ni..kurang duit, anak dilebihkan...hehe..
Kita tak tahu rahsia sebenor..

Yakinilah..Allah MAHA Adil..

tasekM said...

azani,
alhamdulillah.
dah sihat.






kak ash,
KOG lagi tabah.
dia tak punya walau seorang...



.