Monday, 17 December 2012

Bercuti Ke Mana?






Aku tak ke mana-mana pun....


.

14 comments:

Daddy Ziyyad said...

penghabisan vacation tahun 2012 ni..Insya Allah saya nak ke pantai2 Tganu...ambik gambar sunset/sunrise :)

elly nadyra said...

aku pun tak kemana2...salam kenal!

Wak Gelas™ said...

breathtaking view indeed.. ehhHEe

tasekM said...

drdz,
seronoknya bunyi tu...








elly,
salam kenal elly...

sama la kita.








wak,
ada rasa nk mengucap juga... hehe.



.

Telor Power said...

balik kampung pun best

Siti said...

Aku cuti sekolah ni asik blk kg je. Jemahat ni aku blk kg lg. Berdua je ngan naqib.

Nizam.Ariff said...

musim tak menentu ni, payah sikit nak buat planning bercuti...

sudipVSsenduk said...

cuti ada lagi 13 hari yg harus dihabiskan sebelum tahun depan, tapi bila apply cuti, memanjang tak dapat sbb kena satelkan kerja sebelum new year... camno?

Lady Windsor said...

Tas
ko gi mana tu, sesak nafas akak tengok kotak2 kecik kat bawah tu..

tasekM said...

telor,
kampung ko mmg best.
aku suka sgt.







siti,
aku kampung pun tak dapat balik lagi ni ti...
kerja tak sudah2.. heh~








nizam,
ko bercuti kat rumah baru pun dah bahagia aku syak...







sudip,
kita bercuti kat opis je la beb...

:D








LW,
tu gambar lama tu kak.
masa pi Vietnam dulu.



.

Lady Windsor said...

oo vietnam ka? sian kan derang, rumah cam kotak..

tasekM said...

LW,
tu kira ok tu.
rumah belah2 sungai tu lg dasyat eh kak...?




.

sepa said...

aku bercuti, tapi tak ke mana. :(

tasekM said...

sepa,
sep sikit sepa..



.