Wednesday, 12 December 2012

Makan Yang Bukan-bukan

Laksa Keropok.

Sebenarnya.
Aku nak cerita pasal lain.
Walaupun bubuh gambar lain.

Tapi.
Tiba-tiba jembalang-malas merasuk.
Tak jadilah cerita...



.

19 comments:

sudipVSsenduk said...

takutnya! pi ambik wuduk cepat

pB said...

apa punya ceritaaaaaaaa daaaaaaaa

CiKPuaNLawA said...

baru nak nganga baca cerita...
potong betul lahhh...

tapi leleh pulak tengok laksa keropok tuhhh..

tasekM said...

sudip,
*berlari angkat wuduk*






pb,
kah kah.






CPL,
teruk betul aku punya kemalasan la nih... heh~


.

Nizam.Ariff said...

Laksa keropok?
1st time dgr nih...

tasekM said...

nizam,
yg ni aku mkn kat food court jusco.
kalau tak silap aku rasa dia mcm mi kari.
cuma ada keropok2 atas tu.


.

Tijah said...

hai tas...

Daddy Ziyyad said...

laksa keropok? 1st time dengar.

glamer kat melaka ke laksa spesis ni?

gadisBunga™ said...

back to the topik. laksa tu nak dapat kat mana??

Yunus Badawi said...

Laksa ke mee jawa tu?

ASH said...

Mee kut..
.
.
.
.
setahu aku mee jer yang diletakkan keropok ubi.

amn said...

sedap

sepa said...

bila baca tajuk, aku ingatkan ko makan pinggan...!!! :P

tasekM said...

tijah,
hi jah.
jom mkn jah.







drdz,
aku syak yg ni masakan nyonya la.
yg ni aku jumpa kt jusco je pun...







gb,
jusco beb.
aku jumpa kat food court jusco bandaraya.







YB,
nama dia laksa.
tapi guna mi kuning.







kak ash,
mmg la guna mi.
nama dia je laksa keropok.
serupa org johor panggil laksa johor la...
laksa. tapi guna spageti.



.

tasekM said...

amn,
ye.
sedap.







sepa,
dah kenapa pulak aku nak mkn pinggan sepaaaa...

:p


.

Yunus Badawi said...

Masa ko nak ambik gambar ni yg anak dara belakang perli ko tu kan? Alaa yg dah mati kena cucuk tripod tu kan? ... ngeeee

tasekM said...

yb,
kah2.

mana ko tau...?
aku ada cerita kf blog lagi satu tu eh...?


.

Lady Windsor said...

Ceittt nyesal aku masuk sini..
Tak pepasal aku mengidam maghrib maghrib ni..
Iskk!
Mi kopok eh...hmmm....

tasekM said...

LW,
kot tak tahan ko masak la megi kak... hehe.


.