Friday, 21 December 2012

Si Jelita



Aku selalu merasakan Flamingo adalah haiwan yang jelita.
Tapi.
Bila tengok mata dia baik-baik.
Eiii... Menyeramkan.



.

14 comments:

kucingorengemok said...

hantu patuk

tasekM said...

kog,
tak ada bulu mata.
takut.


.

CiKPuaNLawA said...

flamingo tu bukan swan kan.. kompius....

Lady Windsor said...

Dik aku rasa haiwan paling jelita dan sexy adalah cougar atau leopard...anggun je kala melangkah..maybe sebab corak kat badan tu kot buat aku nampak ia seksi dan anggun..

sudipVSsenduk said...

kelopak mata dia kedut-kedut.

kalau goreng berempah ni, bahagian leher je dah dapat satu pinggan beso.

Nizam.Ariff said...

kaler dia pink jantan betina ek?

tasekM said...

CPL,
swan tu adik beradik itik.
flamingo ni adik beradik bangau.







LW,
bentuk badan juga seksi tu..







sudip,
macam sedap pulak bunyi tengkuk flamingo goreng berempah tu...







nizam,
haah.
yg mana jantan yg mana betina aku tak pasti tapi semua pink.



.

kucingorengemok said...

ni pesen jantan betul² yakin dengan kejantanan dia pakai bulu kaler pink

tasekM said...

KOG,
kata org.
jantan yg betul2 jantan je yg berani pakai pink.
tapi.
aku adalah tetap tak gemor jantan pakai pink.
kalau org la.

kot binatang ok je.. :)


.

Siti said...

Biasanya binatang mcm burung, itik, ayam yg berbulu pelepah, yg jantan lebih cantik dr yg betina.

gadisBunga™ said...

melentok nho!

Daddy Ziyyad said...

harimau ialah haiwan yg paling jelita.

sepa said...

Nampak macam berjanggut eh... :)

tasekM said...

siti,
betul3x.
tapi yang ni aku nampak mcm tak de beza pun ti...
aku yg tak reti beza kot.
hehe.







GB,
sakit tengkuk eh..?







drdz,
potongan badan menggoda.







sepa,
kah2.


.