Wednesday, 23 January 2013

Tak Mahu Lagi

Setelah tamat siri  'Adam dan Ain' aku berjanji pada diri aku sendiri.
Tak nak lagi mengadap apa-apa siri tv.
Nanti ketagih.



Dedikasi untuk Sepa. Masih belum punya masa  meredah hutan mencari   spider web   yang kamu mahu bro...



Sekarang ni.
Asal pukul 10 aku buat-buat mengantuk.
Jangan sesekali pegang  remote  tv.



.

19 comments:

dee said...

habislaaa! hehehe

CiKPuaNLawA said...

speder tu nyorok eyhhh...

Daddy Ziyyad said...

saya sekarang tgh syiok melayan siri siri Monk yg lama...;)

gadisBunga™ said...

saya skrg nak follow citer hari jumaat malam tu je. ada beto!!!

Siti said...

Tas, ko buat drama kat luar tv la pulok. Darren dan Ain. Eh!


:P

Nizam.Ariff said...

Aku belum terpengaruh dengan drama-drama ni... kecuali petang-petang tu.. "Islam KTP"... dulunya "Para Pencari Tuhan"

Nizam.Ariff said...

Chup..!

Siti... Ain eh?

tasekM said...

dee,
harap iman aku kuat.
haha.







CPL,
susah la nk jumpa spider.
aku nk spider cecelah pokok tu..







drdz,
lama gila aku tak layan monk.
heh.







gB,
citer apa tu..?



.

tasekM said...

siti,
kah2.

tak koser aku ti...







nizam,
*aku tertunduk insof*







nizam lagi,
kau jgn macam2 sood...

kah2.


.

amn said...

novel ok, aku tunggu 'kenapa aku' di tv

kucingorengemok said...

kah kah kah, sood...

tasekM said...

amn,
'kenapa aku' tu novel jugakah?







KOG,
sesuai, kan nama tu dgn dia...?

keh2.


.

Nizam.Ariff said...

wink-wink mata kat KOG,

psstt: Siti panggil Ain... (cakap bisik2)

tasekM said...

nizam,
*siku sood*

diam2 sudah.
kah2.



.

Wak Gelas™ said...

wak pon dh lama x tengok tv..,uhHuu

amn said...

a ah novel....adam mukhriz tu mujur sabar

Yunus Badawi said...

Sekarang tak payah tunggu pukul 10 mlm. Ramai org sedang layan Sampai Hujung Nyawa di tv3 pukul 7 ptg. Kalau tengok tu jangan sampai leka nak sembahyang maghrib pulak.

sepa said...

tengkiu tengkiu :)

aku memang takdak peluang nengok tv eh. depa asyik tengok boboboi jeh.!

tasekM said...

wak,
sibuk sgt eh wak...?







amn,
ain tu banyak songeh, kan..?







yb,
aku dh tak tgk cerita pukul 7 sbb nnti ganggu maghrib.
hr tu ketagih cerita apa ntah yg neelofa berlakun tu.
tetiap hr maghrib pukul 8.
teruk betul.








sepa,
hahaha.... bobobi pun best apa...



.