Saturday, 23 February 2013

Hari-hari Terakhir Bersama Kamu




'Betul ke boleh trade in?' tanya aku.
'Boleh...' jawab dia.

Barangkali.
Minggu depan adalah hari-hari terakhir aku bersamanya.

Sedih~




.

25 comments:

Nizam.Ariff said...

sudah mendapat gading bertuah, tanduk tidak berguna lagi..

itu la ko, tak bersetia... mungkir pada lafaz janji cinta ko sendiri.

habis madu sepah dibuang.

dah buli puas-puas, ko campakkan dia jauh-jauh dari hidup ko...


aku?
walau pun dia dah tempang namun terbiar tidak, walau dah pincang tugas, aku suaikan diri aku dengan kepincangannya...

tasekM said...

nizam,
d7100 sgt menggoda.

huhu...



.

Nizam.Ariff said...

WUIHHHHH.....!!!!!

Bukan naik sikit2 ke nombor tu?
Contohnya, D3100 naik ke D3200 je..

Ini naik terus D7100... tinggi macam menara gading la lu Tazs...! Tercapai olehku... takpe la.. ko dah professional.. aku masih amatur, buatlah cara amatur je, kanzz... huhuhhu

-gedek! said...

Simpan la...

Gantung dua-dua kat leher nampak macam photographer sukan...

tasekM said...

nizam,
alang2 menyeluk budu biar sampai ke pangkal ketiak.

keh2.







gedek,
ada juga rasa nak simpan tapi takut tak bela lak uncle..


.

Yunus Badawi said...

Selepas ni tambah mengancamlah gambar2 yg ko ambik

sepa said...

kumira henpon aku jugak tak kurang jasanya. huhuhu

oya, sekalisekala ko dedikasila foto2 yg cun kat aku... :)


.

CiKPuaNLawA said...

wuuuiiiyyoooo....
selagi ada depan mata tu baeklah di sayang2 selalu..
nnti da tuko baru jgn rindu2 tauu...

gadisBunga™ said...

wa seorang yang setia. hehehehe!

Daddy Ziyyad said...

kalau tak mampu bela, better trade in aja, takyah simpan...teknologi cepat berubah...

Faarihin Talip said...

trade in kamera ke kak?

janganlah.. ke nak beli yang lagi ohsem?

tasekM said...

YB,
sama je kot.. haha.







sepa,
baiklah sepa.
nnti aku dedikasikan...








CPL,
adat hidup.
ada kalanya kita perlu melepaskan.. huhu.








gB,
hebat!








drdz,
rasa2nya mmg nk kena trade in.
bukan sebab apa.
sebab duit tak banyak nk angkat yg baru nih.

hihi.







faaein,
nampak gayanya begitulah...
belum beli la tapi.

:)

.

Daddy Ziyyad said...

hahahaha...
kot gitu, trade in la...:)

tasekM said...

drdz,
rasa2nya nk kena trade in juga nih...




.

Brader Black said...

Dah boleh upgrade la lepas ni.

Telor Power said...

Sentimantel value csmera tu terus hilang

tasekM said...

BB,
nampak gayanya gitu la kot...







telor,
aku mmg manusia tanpa sentimental value...


.

Wak Gelas™ said...

pasni leh amek gambr bulan tanpa tripod mak TasekMe yee..,ehHHHee

tasekM said...

wak,
harap2 la.
tak sampai lagi la kameranya wak..



.

aDie said...

wah amik body baru D7100 yerk
ade mase bleh menembak sesame huhuhu

tasekM said...

adie,
ada sikit up.
d7200.
nikon br keluar.

boleh2.
nnti kita pergi tempat sedap2 sikit eh..



.

aDie said...

pandai la kak ni
mana ade nikon D7200
kalau ade pon lambat lagi hahaha
asal tak angkat fullframe terus baru best hahaha

tasekM said...

adie,
eh? aku cakap d7200 eh..?
wakakakaka...

apa ke teruk sgt kecelaruan jiwa aku nih.
silap... silap.


d7100 sebenotnya.

heh~


.

aDie said...

hahahaha
bukan teruk sangat kecelaruan jiwa tu

sebenaornya dah tak sabor nak menembak guna yang baru ..tu pasal jadi gitu hahaha

tasekM said...

adie,
smlm cina tu telefon bgtau kamera sampai jumaat nih.
yes!!!

aku dh bajet nk pi belon panas kat putrajaya tu...



.