Saturday, 16 February 2013

Senget


Taman Botanikal, Ayer Keroh, Melaka. Hutan tempat aku menembak. Masuk percuma. Banyak beruk. Jangan gatal bawak makanan. Dia kejor!




Gambor senget.
Aku nak salahkan tripod.

Juga gegor.
Pun aku nak salahkan tripod.

:p




.

18 comments:

Dr Singa said...

pehal tripod pun gegor!?

:P

tasekM said...

drsinga,
teruk, kan aku...?
kah2.

tripod free.
gitu la...



.

sepa said...

nampak seperti tirai-tirai kapas... :)

tasekM said...

sepa,
gegor tapi.
nk repeat malas.

haha.



.

the malay male said...

gegor tu pun seni jugakkk

Nizam.Ariff said...

ambik gambor dekat2 sikit... berdiri dalam air terjun tu...

tasekM said...

TMM,
kita anggap je la gitu.

haha.








nizam,
ko mmg saja gemor tgk aku lukuih, kan..?



.

Daddy Ziyyad said...

melaka ada gempa bumi ke sampai tripod pun gegar? hahaha

amn said...

mike air serap gegaran,kat kakilah tapi, kalau tangan ntah...

CiKPuaNLawA said...

cantek ja kita tengok...

tasekM said...

drdz,
ko jgn macam2.
aku mintak belikan tripod baru kang...

:p







amn,
tangan aku tak salah.
tripod yg salah.


kah2.








CPL,
gegor tapi..



.

Yunus Badawi said...

ok apa gambar tu. Macam seni jugak tu.

CAHAYA MATA said...

ingat kan gegor sebab tembak gambar sambil berlari di kejar dek beruk...

rupanya..

sebab tripod yg gegor...!!

ermmm...ok la, boleh terima la alasan tu...salah tripod ekkk...

*angguk-anguk kepala sambil garu-gari dagu...


:)

tasekM said...

YB,
seni gegor.

haha.







cahaya,
sila percaya.
aku tak salah.
tripod yg salah.

kah2.

dasarrr...



.

ardz marn said...

gua kalau nak amik gambar long exposure mesti guna timer. set ar 2 seken ke 10 seken ke.. sbb time kita petik shuter tu mesti goyang punya lah..

tasekM said...

man,
baiklah man...

aDie said...

Boleh alignkn balik guna Adobe lightroom

tasekM said...

adie,
ala di... dekat kamera tu pun bulih align sebenarnya.
aku ni dasar pemalas.

kah2.


.