Friday, 15 February 2013

Terdelete



Entah bila entah.
Aku mengemas  folder  dalam laptop ni.
Buang gambar yang tak berapa nak jadi dan yang entah hape-hape.
Lepas buang aku klik CCleaner.

Dan hari ini.
Baru aku perasan yang aku dah terdelete banyak gambar-gambar penting.
Termasuklah gambar kahwin adik aku.

Hohohoho...




.

19 comments:

Tijah said...

ko memang suka burung ek?

tasekM said...

tijah,
aku tak la suka burung sgt tapi banyak nho burung dekat kawasan rumah aku nih.
aku tembak la.
kot ko ada dekat2 rumah aku pun aku tembak Jah.

hehe.



.

sudipVSsenduk said...

lepas ni nak gambo ulam tenggek burung pulak... mesti!

CiKPuaNLawA said...

kalau ter delete tak ape akan... hehehe...

burung murai ke tu...

mai la ajo kita tembak2... bila free.. nnti kata datang...amacam..?!!

Nizam.Ariff said...

banyak burung jalak kat tempat ko ek... kat rumah aku banyak burung ciak je...

tasekM said...

sudip,
dh ada la.
cuba godak entri lama2... :)







CPL,
murai?
dasyat sgt kekeliruan ko tu beb... hehe.








nizam,
paling banyak merpati n tekukur.
kdg2 suka aku tgk tekukur berpasang2 depan rumah.
bahagia je nampak.


.

sepa said...

aku pernah ter'viru' gambar melancung.! satu drive hancusssss...

tasekM said...

sepa,
sedih, kan...?
nasib baik la dekat memory card kamera masih ada lagi.
tapi banyak juga aku dh delete kat situ.
heh~




.

Brader Black said...

Ni amenda asyik main burung je ni?

tasekM said...

BB,
suparjooooooooooooo....





susah menulis kembali?


.

eLL said...

alahai.

takde rezeki.
sy pun dan burn dalam dvd semua gambar. nak delete pun pikir dua tiga kali, rasa2nya kena simpan. haih

Daddy Ziyyad said...

tu sebab kena jadikan amalan secara istiqomah, save gambar tu at least di 2 tempat berbeda..di PC/Laptop, dan di external hard disc...Kalau rajin gigih, sila cuci gambar tu, simpan dlm fizikal album...bahahaha

Brader Black said...

Susah kak.
Otak aku masih belum pulih dari penyakit mati pucuk.

amn said...

tak tepek dalam blog ke tas?

kalau rasa too private, revert too draft

amn said...

tiong

Yunus Badawi said...

kecewa ..... huhu

tasekM said...

ell,
aku rasa aku secara sedar tak delete gambar2 tu.
terrrrrr la gamaknya tu.
huhu.








drdz,
hohoho.... nk istiqomah tu yg seksa tu....









suparjo,
kah2.
pantang aku typo.
mmg jadi bahan dgn ko nih...








amn,
gembala kerbau.








YB,
ko kenapa bang...?



.

Yunus Badawi said...

Maunya tak kecewa bila gambar2 lama tu terdelete

tasekM said...

YB,
ye.
ye... :)



.