Sunday, 19 January 2014

Masih Sayang




Ya blog.
Saya masih sayangkan kamu.

Ya kamera.
Saya masih sayangkan kamu.
Masih...
Masih...







.

23 comments:

aza ni said...

ya

aza ni said...

ya

aza ni said...
This comment has been removed by the author.
tasekM said...

azani.
ya...

:)


.

Nizam.Ariff said...

Ni karang bulan 6 baru update kot eh...?

tasekM said...

nizam,
ko nih... cer bg semangat sikit...

:)



.

julie shahril said...

aku rindu gambar2 ko tas...boleh ke aku panggil ko tas? heheee

tasekM said...

julie,
boleh beb... boleh...

:)


.

Wak Gelas said...

untung rr maseh ade orang sayang ghituuu.,uhHUuu

tasekM said...

wak,
wak pun masih ramai yg sayang...



.

CAHAYA MATA said...

sayang kat blog dgn camera je ke...?

kat kami-kami-kami ni tak sayang ke...? heheheheheee..

kami setia ni tau..
setia..
setia..

seperti setia city mall punya setia.. :-p


.

tasekM said...

cahaya,
saya sayangggggg kamu semua!

:)



.

cimöt said...

cayang bangat dong!

hai kak!

tasekM said...

cimot,
hi cimot.

:)


.

sudipVSsenduk said...

aku sayangkan kamera kau dr tuannya..

tasekM said...

sudip,
alaaaaaaa....

:p


.

tenku butang said...

Haiiiii..Cakkk!!
done follow sini no. 77
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

tasekM said...

tenku,
tq.
nnti saya ziarah.


.

sepa said...

mem, fotoblog aku, ntah braper lama tak hapdet.

eh, dino tu ape kurng.?! diapun tak rajin maner update fotoblog.! hahaha...


.

tasekM said...

sepa,
kannnn.....

suka2 titik aku... :)


.

sudipVSsenduk said...

baru nak mintak separuh harga kamera tu... ciss

CiKPuaNLawA said...

meh2 kite update kan..
blog nizam
blog tas
blog ... sape lg meh2...

tp blog sendiri bersawang.. hahahaaa..

kite lepak sini : suzilawa.blogspot.com

blog mereng tu kita bg rehat sampai dia stabil... ;p

Faarihin said...

Jika masih sayang. Update lah lagi kak TM. Menunggu hasil tangkapan mu lagi. =D